Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Georg “Rossi” Eterovic ny tränare i Malmö City FC

Foto: Malmö City FC


För en vecka sen stod det klart att tränarstaben (Marco WhittleWilliam Nziba och Pierre Ferreira) i Malmö City FC valde att lämna sitt uppdrag. Sedan dess har klubben letat efter en ersättare och idag meddelar man via sin hemsida att man har gjort klart med Georg “Rossi” Eterovic som ny tränare. Rossi kommer senast från Kulladals FF.

– Rossi är en tränare med mycket erfarenhet och kunskap inom fotbollen och har en vinnarskalle och bra på att skapa en gruppdynamik och som har fått uppgiften av klubben att jobba vidare med laget och vidareutbilda denna grupp och göra den ännu bättre och att vi fortsätter vår resa, med den strategi som klubben har gjort upp och jobbar efter, skriver Malmö City FC på sin hemsida om nyförvärvet.

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

2 thoughts on “Georg “Rossi” Eterovic ny tränare i Malmö City FC

Comments are closed.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.