Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Kim Johansson klar för Staffanstorp United

Foto: Lola Nilsson

Kim Johansson under en match med IF Lödde. Foto: Lola Nilsson


Det står nu klart att Kim Johansson nya klubbadress blir Staffanstorp United.

För den fotbollsintresserade så är Kim ett känt ansikte i Skånefotbollen. Han kommer senast från IF Lödde där han som huvudtränare i år tog laget till en sjätteplats i div 3 och har nått gruppspel i Svenska Cupen genom att slagit ut bla Örgryte IS.

– Kim har den inställning, erfarenhet och kunskap som behövs för att ta vår klubb till nästa nivå och vi är mycket glada att ha honom i vår förening” säger Ulf Lindblad, ansvarig för Herrsektionen inom Staffanstorp United i ett pressmeddelande.

Som spelande tränare har Kim rönt framgångar med GIF Nike som han vann div 4 med och sin moderklubb Hörby FF där han tog klubben från div 6 till div 3. Han var även spelande huvudtränare i IF Lödde under sin första säsong i föreningen.

Andra klubbar som Kim spelat för är Sjöbo IF, Höörs IS och BW90.

– Jag ser med stor glädje fram emot att jobba med Staffanstorp United. Det är en välorganiserad klubb med fantastiska faciliteter, stor ungdomsverksamhet och en vision som passar mig perfekt. Det ska verkligen bli kul att ta del av denna resa” säger Kim i ett pressmeddelande.

Text: Staffanstorp United pressmeddelande. 

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

1 thought on “Kim Johansson klar för Staffanstorp United

Comments are closed.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.