Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Olof Persson blir utvecklings- och fotbollsansvarig för 7- och 9-manna lagen i LB07


Från och med 1/11 2020 är Olof Persson ny som utvecklings- och fotbollsansvarig för 7- och 9-manna lagen i LB07. Olof har under året varit assisterande tränare i föreningens herrlag, men kommer nu att arbeta med ungdomssektionen istället:

– Olof har erfarenheter från absolut högsta nivå, både som spelare och ledare, och därför är det en stor vinst för föreningen att dra nytta av hans kunskaper redan i ungdomsåren. Det
hjälper oss i vår strävan att nå vår vision om att vara södra Sveriges bästa utvecklingsmiljö, säger klubbens Sportchef Herr/Pojk Sebastian Jonsson i ett pressmeddelande.

Olof kommer ha det övergripande ansvaret för åldrarna 10-14 år i LB07 och ansvara för utvecklings- och fotbollsfrågor. Han kommer också vara en del av klubbens ledarutveckling.

– Jag ser verkligen fram emot att få bidra och vara en del av LB07 på ett för mig nytt sätt. Jag tilltalas av framtidsvisionen och den ambitiösa synen klubben har på vart vi vill. Jag är säker att jag kan bidra både med kompetens och personlighet som får en redan väl fungerande verksamhet att bli ännu bättre. Rollen i sig känns som ännu ett steg i att säkerställa kvaliteten bland de aktiva, både bland spelare och ledare, hälsar Olof i ett pressmeddelande.

Text: IF Limhamn Bunkeflo pressmeddelande. 

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

1 thought on “Olof Persson blir utvecklings- och fotbollsansvarig för 7- och 9-manna lagen i LB07

Comments are closed.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.