Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Samer Ali tar över som ny huvudtränare för Ariana FC

Foto: Ariana FC


Ariana FC tog klivet upp i division tre genom att bli bästa tvåa i division fyra. Efter säsongen meddelade klubben att man inte förlängde samarbetet med tränaren Nesat Spahiu. Sedan dess har Ariana letat efter en ny tränare vilket nu är klart.

Klubben har gjort klart med Samer Ali som senast tränade Rosengård FF.

– Jag har känt ett enormt sug på att bli tränare igen, men denna gången på seniornivå. Tack och lov blev det med Ariana FC då det är en seriös klubb med höga ambitioner vilket matchar med mina egna. Det var ett enkelt val och mina förväntningar är såklart att bli mästare och ta hem division tre, säger Samer Ali till arianafc.com.

Sportchefen Omid Hushmand säger följande om nyförvärvet.

– Vår ideologi är att satsa ungt och nytänkande, och där passar en ung och mångsidig ‘Sam’ perfekt in. Precis som klubben är även Samer hungrig efter framgångar och jag hoppas få ha honom med i vårt projekt i många år, säger Omid till arianafc.com och fortsätter.

– Dessutom förvandlas allt som Sam rör vid till guld, inte minst med unga spelare. Utvecklingen i gruppen blir oerhört intressant att följa, framför allt de unga spelarnas.

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

1 thought on “Samer Ali tar över som ny huvudtränare för Ariana FC

Comments are closed.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.