Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Anders Ek ny tränare i Vellinge FF

Foto: Vellinge FF


För drygt två veckor sedan stod det klart att Viktor Andersson valde att lämna Vellinge FF efter tre säsonger i klubben. Sedan dess har klubben febrilt letat efter en ny tränare, vilket nu är klart. Under måndagen presenterades Anders Ek som ny tränare. Han ansluter från FC Trelleborgs U19-lag.

– Jag kommer närmast från FC Trelleborg där jag varit tränare sedan 12 år tillbaka. Började träna min son och följt honom upp till U16 när jag sedan tog över deras U19 som vi tog upp till P19 Div.1 Södra genom ett tufft kval. Jag spelade själv aktivt i BK Ymor men slet av korsbandet när jag var 20 år, efter det försökte man komma tillbaka men skadan blev aldrig riktigt bra så skorna hamnade på hyllan, säger Anders Ek till Vellinge FF:s hemsida och fortsätter om vad han vet om Vellinge FF.

– Jag vet att det är en relativt nystartad förening som har gjort en stark resa upp i serierna. Har läst en del om derbyna för några år sen med mycket publik (mer än vad vissa allsvenska lag har haft). Man har ett duktigt Juniorlag där en del spelare redan testat på seniorfotbollen.

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

1 thought on “Anders Ek ny tränare i Vellinge FF

Comments are closed.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.