Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Husie rustar inför division 4- flera intressanta namn in


Husie IF tog klivet upp i division 4 efter kvalspel. När det väl stod klart att laget lyckats avancera meddelade klubben att a-lagets stjärna Blerim Mulici nu även tar över jobbet som sportchef på herrsidan. Mulici har redan inlett jakten på att förstärka truppen inför säsongen 2021 och presenterar nu en rad nyförvärv. Bland spelarna som kommit till klubben finns Carl Scott som är tillbaka i Husie IF efter en säsong i division 3-klubben Malmö City samt Johan Palmström som är en erkänt vass målskytt. Palmström kommer närmast från FC Trelleborg i division 4 där han stod för åtta mål under säsongen.

– Vi är glada att Johan har valt att representera Husie IF säsongen 2021. I Johan får vi en målfarlig anfallare som har levererat i alla klubbar han spelat i. Han är också en fantastisk lagspelare som alltid jobbar stenhårt för att skapa utrymme för sina medspelare, berättar sportchefen Blerim Mulici.

Carl Scott är också tillbaka i föreningen, tankar kring det?

– I Calle får vi en stabil och lugn målvakt samt att det kommer bli konkurrens vid målvaktssidan nästa säsong. Vi har duktiga målvakter och med hård konkurrens kan dem bara bli bättre, vi i Husie är glada att Calle har valt att komma tillbaka och spela för oss.

Förutom en rad nyförvärv har klubben förlängt med en rad spelare från säsongen som varit. Mulici berättar att klubben förlängt med Patrick Pedersen, Kevin Lay, Rijad Mehmedovic, Mattias Lindell, Gustaf Magnusson, Simon Keredzin. Salm Mohammed och Andreas Björk.

Nedan finner ni några övriga nyförvärv i Husies trupp inför säsongen 2021 med sportchefen Mulicis kommentarer till.

Ali Alhasan:

– En ung och duktig målvakt som kan bli hur bra som helst med rätt träning. Ali kom till oss lite efter sommaruppehållet och ansluter från Kulladal. Vi är nöjda att Ali valt att vara med på vår resa.

Leutrim Jasiqi:

– Vi säger välkommen tillbaka till Leo. Leo lämnade Husie för något år sen för att testa lyckan i Rosengård FF. I Leo får vi en lugn och duktig spelare men en högerfot som inte många besitter med. Vi är glada att ha Leo tillbaka på Husiegård.

Oscar Jägare:

– Jägare var på lån säsongen 2020 från Malmö City. Vi är mycket glada och tacksamma att Oscar valt att spela i Husie säsongen 2021. Det är en duktig och rutinerad spelare trots han unga ålder. Oscar har några matcher i bagaget i div 3 med City.

Isak Mensah:

– Isak var på lån från Malmö City och som hans kollega Oscar väljer han också att stanna kvar. I Isak får vi en teknisk och snabb ytterback som håller mycket högklass. Vi är tacksamma att Isak valde att spela för Husie 2021.

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

1 thought on “Husie rustar inför division 4- flera intressanta namn in

Comments are closed.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.