Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Sakirovski om flyttryktena: “Vi får se vi får se, det finns tid kvar som sagt”

Foto: Lola Nilsson

Foto: Lola Nilsson


Zia Sakirovski slog igenom tidigt och flyttade till Nederländerna och AZ Alkmaar redan som 17-åring. Dessförinnan hade han gjort succé i Malmö FF:s u-lag och blivit vald till klubbens främste 15-åring. Idag är Sakirovski 23 år och tillhör FC Rosengård som hamnade på sjätteplats i division 2 under säsongen. Sakirovski själv gjorde två mål på elva framträdanden. Nu är Sakirovski ryktenas man på Fotbollshörnans Silly Season. Först kom rykten om att Sakirovski var påväg till Prespa Birlik. Därefter ploppade det upp rykten om division 3-klubbarna Åkarp IF och IFK Trelleborg. Vi var därför tvungna att höra med huvudpersonen själv om ryktena. Han avfärdar det som ett skämt men det verkar ändå inte helt säkert att han blir kvar i FC Rosengård även 2021.

– Det är säkert någon som skojar, haha. Vi får se vi får se, finns tid kvar som sagt!

Vi får helt enkelt se var Sakirovski spelar när säsongen 2021 inleds, det lär fortsätta ryktas om denna lirare.

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.