Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Christopher ”Ume” Hansson Jacobsson ny tränare i Svedala IF

Foto: Svedala IF


Svedala IF tog sig upp till division fem med Bengt Greens ledning. Nu står det klart att laget byter huvudtränare och presenterar Christopher ”Ume” Hansson Jacobsson som ny tränare.

Christopher ”Ume” Hansson Jacobsson kommer närmast från Janstorp AIF:s damlag i division två.

– Min förhoppning är att jag ska kunna hjälpa till att ta laget till nästa nivå med hjälp av att ställa krav, ta fram viljan och få alla att jobba åt samma hål. Fotbollsmässigt kommer det innebära att vi jobbar en hel del med anfallsfotboll, säger Christopher till svedalaif.se och fortsätter:

– Utan att ha hunnit träffa truppen och sett dem spela i dessa udda tider så har jag alltid samma målsättning: att vinna varje match man spelar och bli bättre för varje tillfälle man träffas.

Vad var anledningen till att du valde Svedala IF?

– Intrycket av föreningen är att den är väldigt ambitiös för att vara en breddklubb, men samtidigt väldigt mån om sina egna spelare och ledare. Är riktigt imponerad över anläggningen och strukturen runt klubben. Och lite därför kände jag också att det var en klubb jag ville ta del av. När spelare och ledare mår bra så kommer även resultaten automatiskt, avslutar Christopher till svedalaif.se.

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.