Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Jonas Jönsson lämnar IFK Hässleholm


Jonas Jönsson kritade på för IFK Hässleholm inför säsongen 2018. Årets säsong är inte över än, men trots det väljer Jönsson att lämna sitt uppdrag som tränare i klubben.

– Det är inget som kommit från noll till hundra utan det har växt fram under hösten. Hela det här året har varit annorlunda och slitsamt och det kan mycket väl bli likadant nästa år. När jag har utvärderat om jag har den energin som behövs så har jag kommit fram till att det har jag inte, säger Jonas Jönsson till nsk.se och fortsätter:

– Jag vill vara ärlig mot mig själv, IFK och min andra arbetsgivare och då är det mest rättvist mot alla att jag tar det här beslutet nu. Sen är jag oerhört tacksam gentemot IFK att vi kunnat komma överens om detta.

IFK Hässleholm har haft en tung säsong med endast 13 inspelade poäng och slutade på en negativ kvalplats till division tre. Första matchen mot Smedby blev en 3-1 seger och returen fick skjutas upp på grund av nya restriktioner.

Vem som kommer stå som tränare i returmötet mot Smedby är fortfarande oklart.

– Det vet jag inte nu, men det får vi lösa då, säger IFK Hässleholms ordförande Henrik Jönsson till nsk.se.

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

1 thought on “Jonas Jönsson lämnar IFK Hässleholm

Comments are closed.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.