Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Nykomlingen i division 3 rustar inför 2021 med värvning av spelare från bottenklubb i fyran

Foto: Nisar Mirza

Foto: Nisar Mirza


Ariana FC har börjat rusta inför 2021. Laget kom tvåa i division 4 sydvästra under säsongen och avancerade därmed till division 3. Nu presenterar klubben sin första värvning inför kommande säsong i trean och det är något oväntat en förstärkning från ett bottenlag i division 4. Sportchefen Omid Hushmand berättar att Dano Asani som nu anländer till klubben från KSF Kosova har en spelartyp som saknats i dagens trupp.

– Det är en fantastisk spelare som har flera års erfarenhet av spel i division 2. Dano har varit på gång till oss under två säsonger, vi strävar alltid efter att hitta de bästa spelarna på marknaden och givetvis finns de oftast i de bättre serierna. Ibland finns det dock undantagsfall vilket jag skulle säga att Dano Asani är, säger Hushmand och utvecklar sina tankar på klubbens hemsida.

– Behovet av en spelartyp lik Dano har varit saknad i Ariana. Dano är en fysisk stark spelare med väldig fin och funktionell teknik som kommer att höja alla spelare runtomkring sig, säger han bland annat.

Asani berättar själv om beslutet att gå till Ariana via klubbens hemsida.

– Jag valde Ariana för att klubben är seriös och professionell i sin satsning. Tror det är vad som behövs för att hitta tillbaka till glädjen och glöden för fotbollen som har försvunnit lite under åren, säger Asani till Arianas hemsida.

Sportchefen Omid Hushmand säger slutligen att värvningen av Dano Asani bara är början, nu väntar flera nyförvärv kommande tid.

– Håll utkik för det kommer fler nyförvärv under denna månad, allt från division 2 och uppåt!

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

1 thought on “Nykomlingen i division 3 rustar inför 2021 med värvning av spelare från bottenklubb i fyran

Comments are closed.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.