Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Åkarps IF rustar med värvning från division 2: “En riktig bomb”


Åkarps IF har inlett Silly Season friskt. På två dagar har klubben presenterat två meriterade namn. Först blev det klart att Patrik Pavlovic anländer till klubben efter en succésäsong med BK Höllviken 2020. Nu presenterar sportchefen Simon Forsén sin nästa värvning. Det är ingen mindre än Mattias Jönsson som kommer från två säsonger i division 2 med IFK Hässleholm. Den 25-årige mittfältaren har förutom spel i IFK Hässleholm tillhört klubbar som Lilla Torg FF och Husie IF under sin seniorkarriär. Nu blir det alltså fortsatt spel för Åkarps IF i division 3. Sportchefen är tydlig med att det här är en värvning utöver det vanliga.

– En riktig bomb, säger Simon Forsén till Fotbollshörnan.

Till Åkarps IF:s Instagram-konto har Jönsson uttalat sig om flytten.

– Jag valde att skriva på för Åkarp för det är ett lag med många duktiga fotbollsspelare som gör allt för varandra för att vinna. Dessutom tror jag att Eremal kommer utveckla mig som fotbollsspelare, säger han och fortsätter.

– Åkarp är en förening som stämmer väl in med mina värderingar och det kändes som helt rätt förening att fortsätta min fotbollskarriär i.

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

1 thought on “Åkarps IF rustar med värvning från division 2: “En riktig bomb”

Comments are closed.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.