Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Mladen Blagojevic klar för Kristianstad FC: “Helheten innehåller den potential som jag letat efter”

Foto: Kristianstad FC


Kristianstad FC presenterade under onsdagskvällen en ny organisation för herrlaget. Sven Larsson blir ny klubbchef. Anders Swahn blir sport- och utvecklingschef samt assisterande tränare. En ny tränare presenterades i klubben vid namn Mladen Blagojevic. Blagojevic kommer senast från BK Olympic men får nu ta E22an norrut.

– Till slut ett enkelt val. Helheten innehåller den potential som jag letat efter. Swahn som blir min främsta och närmaste vapendragare är en lika stor idiot som jag är så det känns helt enkelt rätt här och nu. Framåt, säger Blagojevic till Fotbollshörnan.

Hur mycket har du koll på Kristianstad FC sedan tidigare?

– Ska jag vara ödmjuk så säger jag att jag har skaplig koll.

Finns där en färdig målsättning om den kommande säsongen eller är det för tidigt att säga?

– Det är alldeles för tidigt att säga men de som känner mig vet att jag gillar vinna redan på första träningen. Sedan kan ju ordet vinna användas på många sätt.

Vi backar bandet lite, blev en säsong i Olympic, hur vill du summera året?

– Vi tog kliv när det gäller vissa saker både på och vid sidan av planen, vi visade att Olympic är i div 2 för att bli en faktor där i de flesta matcher men räckte inte hela vägen fram i denna märkliga säsong. Flera spelare som tog stora kliv vilket jag personligen är glad över.

Året har varit lite märkligt med enkelserie och liknande, hur har året känts som tränare?

– Man kan gnälla och ha sig men jag väljer att se det som att jag är ett par erfarenheter rikare. Man har fått uppfinna hjulet ett par gånger om.

Vi blickar framåt, hur ser den kommande perioden ut med restriktioner och liknande?

– Ja, säg det du. Jag ska se till att träffa alla spelare innan jul i alla fall, det är det första målet.

Silly Season är igång, något nytt namn som är på väg in i Kristianstad FC?

– Det jobbas på, Swahn träffade ett par spelare direkt efter vår pressträff, både de som redan finns i truppen och utifrån där jag satt med så det händer saker. Men allt inom sin tid.

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

1 thought on “Mladen Blagojevic klar för Kristianstad FC: “Helheten innehåller den potential som jag letat efter”

Comments are closed.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.