Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Patrik “Pålle” Påhlsson klar för Malmö City FC

Foto: Malmö City FC


För tre veckor sedan presenterades Georg “Rossi” Eterovic som ny tränare i Malmö City FC. Nu står det klart att Patrik “Pålle” Påhlsson blir assisterande i laget. Påhlsson kommer senast från Kulladals FF.

– Pålle som är en härlig och inspirerande person med ett stort engagemang samt att han är en riktig föreningsmänniska gör att vi kan jobba vidare på den väg vi har stakat ut, skriver Malmö City FC på sin hemsida om nyförvärvet och fortsätter.

– Vi är glada och nöjda att Pålle ville komma till oss och att vi nu har tränarstaben klar gör att vi kan se fram emot säsongen 2021 med stor tillförsikt och stora möjligheter att kunna ta de steg som krävs av alla i föreningen för att kunna ta nya mål på vår resa. Pålle har varit i Kulladal in princip hela sin karriär både som spelare och ledare där han har tränat både ungdomslag och seniorlaget.

Patrik “Pålle” Påhlsson säger följande till klubbens hemsida.

– Det kändes rätt direkt när jag satte mig ner och  pratade med klubben, det känns att dom har något bra på gång, där både styrelse och klubben jobbar åt samma håll och har samma målsättningar, intrycket var att det  finns ordning och reda i klubben med en bra ambitioner och då ville jag vara med och påverka detta med mina kunskaper.

Malmö City FC har även förlängt med följande spelare, Boris Bjelkanovic, Paul Monac och Donco Nikoloska (målvaktstränare).

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

1 thought on “Patrik “Pålle” Påhlsson klar för Malmö City FC

Comments are closed.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.