Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Richard “Kalle” Ringhov förstärker tränarstaben i Torns P19


För drygt två veckor sedan stod det klart att Richard “Kalle” Ringhov valde att lämna herrlaget efter elva säsonger. Nu meddelar klubben via sin hemsida att Ringhov kommer att ingå i P19:s tränarstab inför kommande säsongen.

– Mitt uppdrag i P19 blir att bidra med erfarenhet till de unga ambitiösa tränarna som är där, men också ha inriktning på att förbereda unga spelare på vad som krävs för att spela seniorfotboll, säger Kalle Ringhov till tornsif.se och fortsätter.

– Under de senaste veckorna har vi diskuterat mitt fortsatta arbete i Torns IF. När idén om P19 kom upp så tyckte jag det var mycket intressant och när jag funderat klart på vad jag ska göra så var det inte mycket mer att fundera på.

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.