Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Stjärnornas jul: Sebastian Rask- FBK Balkan


Sebastian Rask var en av huvudpersonerna i Balkans avancemang till division 2. Han gjorde en mängd mål under säsongen och kryddade allt med att även göra två mål när avancemanget säkrades hemma mot Vellinge. Vi ville så klart veta hur anfallsstjärnan firar sin jul.

Hur firar du jul i år?

– Det är första julen för min son så vi firar med närmsta familjen bara med lite spel o god mat tror jag iallafall! Allt är inte spikat än, man vet ju aldrig med den här jävla Corona.

Vad är ett måste på julbordet?

– Köttbullar haha, resten kvittar för mig.

Vad önskar du dig i julklapp?

– Har inte hunnit önska mig något. Vi flyttar till hus i december så har allt fokus på de just nu men ska nog komma på något tills dess men har inget just nu.

Vad vore den bästa julklappen för ditt lag inför nästa säsong?

– Den bästa julklappen vore att bli av med Corona. Vi vill ju spela alla matcher och även spela inför publik. Balkan har ju inte varit i division 2 på väldigt länge, den här pandemin ska inte få förstöra det.

Du måste fira jul med en fotbollsspelare, vem väljer du och varför?

– Det hade varit Didier Drogba, min största idol och en fantastisk fotbollsspelare. Hade velat prata med honom om matchen i München där äntligen gjorde så att mitt lag Chelsea vann Champions. Prata lite kring hur han kände inför den avgörande straffen och så!

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.