Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Andreas Landgren stannar i Helsingborgs IF


Helsingborgs IF och Andreas Landgren är överens om en kontraktsförlängning. Mittfältaren har tecknat ett nytt treårsavtal.

Andreas Landgren började spela fotboll i HIF redan som fyraåring. Sammanlagt har han spelat 185 tävlingsmatcher under två sejourer. Däremellan har han bland annat spelat i italienska Udinese och nederländska Willem II. 2015 tog han emot priset som Årets HIF:are och har varit i klubben sedan dess. Nu har 31-åringen tecknat ett nytt treårsavtal.

– Jag är väldigt glad och stolt över att klubben ser mig som en pusselbit i lagbygget även framöver. Det kommer såklart ta ett tag att smälta degraderingen men när det är gjort samlar vi krafterna igen och går in i 2021 med stor revanschlusta, säger Andreas.

– Med sin historik och stora kärlek för klubben är “Lange” en fanbärare och viktig ledare i laget både på och utanför planen. Utöver det är han en flexibel spelare som alltid ger 100% och kan användas på flera olika positioner. Jag ser framemot att arbeta med honom i tre år till, säger Andreas Granqvist, sportchef i HIF.

Text och bild: Helsingborgs IF

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.