Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Stjärnornas jul: Omid Hushmand- Ariana FC

Foto: Nisar Mirza

Foto: Nisar Mirza


Han är inte bara sportchef i klubben som gjort en raketresa genom seriesystemet, han är också a-lagets viktigaste spelare. Omid Hushmand är verkligen en nyckelfigur i Malmöklubben Arianas framgångssaga. Nästa säsong spelar klubben division 3-fotboll. Vi vill så klart veta hur Omid spenderar sin jul så vi tog kontakt med Mr Ariana.

Hur firar du jul i år?

– Jag brukar fira jul genom att umgås med hela familjen och käka gott. På det så firar vi även min pappa som fyller år på julafton!

Vad är ett måste på julbordet?

– För egen del är köttbullarna ett måste på julbordet!

Vad önskar du dig i julklapp?

– I julklapp önskar jag mig en anfallare som garanterar minst 30 poäng nästa säsong. Får bara hoppas att tomten kommer i år med tanke på Corona.

Vad vore den bästa julklappen för ditt lag inför nästa säsong?

– Den bästa julklappen för mitt lag vore att pandemin försvinner så att vi får spela fotboll framför vår publik och att vi klarar oss utan skador för då… spelar Ariana i division 2 säsongen därpå.

Du måste fira jul med en fotbollsspelare, vem väljer du och varför?

– Det finns bara en spelare och det är Alessandro Del Piero! Mannen som fick mig att älska fotboll, en sann ledare, en fantastisk fotbollspelare men, en ännu större människa utanför planen! Vore härligt att sitta en stund med honom och prata fotboll.

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.