Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Helsingborgs IF förlänger med Sven Andersson


Helsingborgs IF och Sven Andersson är överens om att förlänga samarbetet. Den assisterande tränaren som har huvudfokus på målvakter har tecknat ett nytt treårskontrakt.

Sven Andersson har en lång historia i HIF som både spelare och ledare där straffräddningen mot Inter på San Siro är en av många höjdpunkter. Förutom ett år i IFK Göteborg har han ingått i HIF:s organisation sedan han avslutade spelarkarriären 2001. Nu står det klart att det blir tre nya år i ledarstaben runt A-laget.

– Jag har varit i HIF länge men känner fortfarande att jag brinner väldigt mycket för både mitt jobb och klubben. Därför känns det naturligt att stanna och vara med på resan som väntar framöver, säger målvaktstränaren.

– Det betyder mycket för klubben att ha Sven kvar. Han är en oerhört kompetent ledare som är omtyckt och uppskattad av såväl kollegor som spelare och framför allt våra målvakter. Med sin långa historik i klubben är han en viktig person för vår fortsatta utveckling, säger sportchef Andreas Granqvist.

Text och bild: Helsingborgs IF

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.