Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Thomas Gabrielsson lämnar Helsingborgs IF


Assisterande tränare Thomas Gabrielsson lämnar HIF efter ett år i klubben. Han fortsätter sin karriär i Sandvikens IF.

Thomas Gabrielsson anslöt till HIF inför säsongen 2020 som assisterande tränare. Hans senaste uppdrag innan dess var i Superettan-klubben Västerås SK. Nu, ett drygt år senare, lämnar han HIF för att ta sig an huvudtränar- och sportchefsuppdraget i Sandvikens IF.

– Det har varit ett tufft år för oss men jag vill tacka alla kollegor jag lärt känna, alla spelare jag arbetat med under året och alla supportrar som stöttat oss. Nu har det blivit dags för en ny utmaning för min del. Jag önskar HIF all lycka i framtiden och hoppas att de snart är tillbaka i Allsvenskan där de hör hemma, säger Thomas.

– Vi är glada för Thomas skull att han återigen får chansen att verka som huvudtränare och dessutom blir sport- och akademichef. Han har lagt mer mycket tid och kraft på sitt arbete under detta tuffa år och varit uppskattad av kollegorna. Vi önskar honom lycka till i fortsättningen, säger HIF:s klubbdirektör Joel Sandborg.

Text och bild: Helsingborgs IF

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.