Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Stjärnornas jul: Daniel Burda- Malmö City FC


Malmö City kommer från en väldigt fin säsong i trean där laget så när nådde avancemang till division 2. Efter att ha slutat på andraplats i serien ställdes laget mot BK Astrio i kvalspelet mot tvåan. Den uppgiften blev dock för tuff för Malmölaget som därmed får fortsätta kämpa om en plats högre upp i seriesystemet nästa säsong. Lagets kapten Daniel Burda var en av Citys bärande spelare under säsongen och gjorde en del viktiga mål. Vi ville så klart höra hur han firar jul i år.

Hur firar du jul i år?

– Firar alltid jul med familjen, vanligtvis i Polen tillsammans med släktingar men på grund av pandemin stannar vi i Sverige och firar med närmsta familjen.

Vad är ett måste på julbordet?

– För mig är ett måste mammas kyckling vingar/klubbor!

Vad önskar du dig i julklapp?

– Omg, vad jag önskar mig till julklapp?! Önskar nog mig ett par snabba joggingskor, helst så att de springer av sig själv också. Det får bli så man får hålla igång under restriktionerna.

Vad vore den bästa julklappen för ditt lag inför nästa säsong?

– Lagets julklapp kom tidigt i år, redan 6 november, Burda stannar i city 2021 haha! Nej men en fullständig serie med dubbelmöten hade varit en perfekt julklapp. Många duktiga spelare som bara väntar på att visa framfötterna!

Du måste fira jul med en fotbollsspelare, vem väljer du och varför?

– Då hade jag valt Kaká, enligt mig världens bästa spelare när det begav sig.

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.