Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Stjärnornas jul: Linus Edvinsson- Teckomatorps SK


Få spelare lyfter sitt lag som Linus Edvinsson gör med sitt Teckomatorps SK. Han var en nyckelfigur till att laget lyckades vinna 28 raka matcher i seriespelet innan första förlusten under årets seriespel kom borta mot Dösjöbro IF. Teckomatorp nådde tillslut kvalspel till division 4 men föll där mot Malmölaget Husie IF i ett dramatiskt dubbelmöte. Edvinsson lär fortsätta ösa in mål för Teckomatorp 2021, var så säkra. Vi var så klart tvungna att höra hur anfallsstjärnan firar sin jul i år.

Hur firar du jul i år?

– Denna julen blir som många andra julfiranden, med familjen. Det roligaste är att se min systers söner öppna sina julklappar!

Vad är ett måste på julbordet?

– Julskinka och revben är ett måste, det hade räckt för min del.

Vad önskar du dig i julklapp?

– Jag har inte hunnit tänka på vad jag önskar mig riktigt men skulle kanske behöva en ny termos, min gamla har snart gjort sitt…

Vad vore den bästa julklappen för ditt lag inför nästa säsong?

– Bästa julklappen för laget hade nog varit några nya korsband och baksidor, haha! Är alla friska och hela så är jag nöjd!

Du måste fira jul med en fotbollsspelare, vem väljer du och varför?

– Jag hade nog kunnat tänka mig fira jul med Nicklas Bendtner, han verkar inte ha några hämningar.
Ett par drinkar med honom sen vet man inte var eller hur julafton slutar!

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.