Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Stjärnornas jul: Alexander Gavriilidis Bornebusch- Ödåkra IF

Foto: Privat

Foto: Privat


Ödåkra IF hade ett tufft 2020 där laget hamnade i botten av fyran och tvingades kvala för att stanna kvar i divisionen. Där ställdes laget mot Husie IF i ett nervkittlande dubbelmöte. Tillslut drog Husie IF längsta strået och gick till fyran medan Ödåkra får inrikta sig på spel i femman kommande säsong. En spelare som stack ut trots den tunga säsongen var Alexander Gavriilidis Bornebusch. Han gjorde hela åtta mål på elva seriematcher och hamnade därmed på tredje plats i skytteligan. Stjärnan missade dock sista kvalmötet vilket kan ha varit avgörande för utgången av mötet. Vi ville så klart höra hur Gavriilidis Bornebusch firar sin jul i år.

Hur firar du jul i år?

– Eftersom vi har haft ett väldigt konstigt år med mycket restriktioner så kommer jag att fira jul med familjen i år. Det blir litet men med all säkerhet jättetrevligt och mysigt.

Vad är ett måste på julbordet?

– Ett MÅSTE på julbordet är köttbullar och prinskorv utan tvekan, haha!

Vad önskar du dig i julklapp?

– Jag har faktiskt önskat mig lite träningskläder samt skor, både fotboll och vanliga skor. Hoppas att jag har varit tillräckligt snäll i år.

Vad vore den bästa julklappen för ditt lag inför nästa säsong?

– Den bästa julklappen för mitt lag hade ju varit att smittorisken minskar så att vi äntligen kan dra igång med försäsongen. Det har varit skönt att få vara lite ledig från fotbollen men nu börjar man längta efter att få spela igen. Tror att alla fotbollsspelare håller med mig.

Du måste fira jul med en fotbollsspelare, vem väljer du och varför?

– Jag skulle faktiskt vilja fira jul med Zlatan. Jag vet att han alltid åker till norra Sverige på vintern där han åker skidor samt kör snöskoter! Vem vill inte köra snöskoter???! Plus att man får en vit jul, det hade varit en riktigt rolig jul!

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.