Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Svante Hildeman klar för Landskrona BoIS

Foto: Landskrona BoIS


Landskrona BoIS meddelar under onsdagseftermiddagen att man har gjort klart med Torn IF:s målvakt Svante Hildeman.

– Det känns verkligen fantastiskt. Det är ingen hemlighet att man har pejl på klubbarna i närområdet och när BoIS förhörde sig om läget krävdes det ingen längre betänketid, säger Svante till landskronabois.se och fortsätter.

– Att sikta uppåt får anses vara ett rimligt steg efter en bra säsong i ettan. Jag ska självfallet försöka spela och ser fram emot att skapa en bra konkurrenssituation tillsammans med Amr Kaddoura och Hampus Pauli.

Samtidigt står det klart att målvakterna Philip Mårtensson och Calle Lindell inte kommer att fortsätta i BoIS.

– Det är bara att vara ärlig, vi var inställda på att förlänga med Philip som var vårt förstaspår. Efter en del diskussioner har vi däremot inte lyckats komma överens och då tiden började sina var vi tvungna att se oss om efter andra alternativ, säger Billy Magnusson till landskornabois.se och fortsätter.

– Med Svante har det gått väldigt snabbt och han visade omgående ett stort intresse över att få tillhöra Landskrona BoIS. Det uppskattar vi jättemycket och att han är en väldigt kompetent målvakt är vi mycket väl medvetna om sedan tidigare.

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.