Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Stjärnornas jul: Nicklas Nielsen- Landskrona BoIS


Hans fotbollskarriär liknar inte mångas, hans resa som spelare mellan hopp och förtvivlan går det att skriva böcker om. Inför årets säsong gjorde Nicklas Nielsen flytten tillbaka till BoIS där hans karriär en gång tog fart på allvar. Nu skulle han gå från spel med Svalövs BK i femman till Ettan Södra med BoIS. Det ska inte gå men som han har motbevisat det under den här säsongen. Han har inte bara spelat huvuddelen av matcherna, han har också blivit en nyckelfigur i BoIS upplagan 2020. Nu siktar han och klubben mot Superettan då det vankas kval för BoIS. Vi tog kontakt med Nielsen för att höra hur hans julfirande ser ut i år.

Hur firar du jul i år?

– Jag firar jul tillsammans med min sambo och mina två barn samt svärmor och frugans släkt hemma i Kågeröd.

Vad är ett måste på julbordet?

– Farmors inlagda sill!

Vad önskar du dig i julklapp?

– Jag önskar mig ett pandemi-fritt år så man kan få spela på ett kokande Landskrona IP!

Vad vore den bästa julklappen för ditt lag inför nästa säsong?

– Jag önskar att mitt lag spelar superettan-fotboll säsongen 2021

Du måste fira jul med en fotbollsspelare, vem väljer du och varför?

– En spelare jag hade velat fira jul med är “Kado”, målvakten i Landskrona BoIS. Jag tror han är världsklass i tomtesoffan!

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.