Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Philip Mårtensson klar för Varbergs BoIS

Foto: Varberg BoIS


För en vecka sedan stod det klart att Philip Mårtensson fick lämna Landskrona BoIS. Nu meddelar Varbergs BoIS att man har värvat 27-åringen. Mårtensson och Varberg har skrivit ett tvåårskontrakt.

– Tack så jättemycket, det känns fantastiskt bra att få chansen i Allsvenskan, det är något man jobbat för länge så det skall bli väldigt inspirerande, säger Philip Mårtensson till Varbergs hemsida och fortsätter om hur säsongen 2020 har varit.

– Det har varit ett väldigt utvecklande år, jag kom på lån ifrån Trelleborg till ett helt annat spelande fotbollslag. Jag har utvecklats väldigt mycket i mitt spel med fötterna och det korta spelet, då Landskrona mestadels förespråkat att sätta igång den kort i sitt spelsätt. Efter den här säsongen känner jag att man blivit en mer allsidig keeper och kan hantera stora delar av spelet, så totalt sett ett roligt och utvecklande år.

Varberg BoIS manager Joakim Persson säger följande om nyförvärvet.

– Philip är en målvakt som vi haft koll på via Astrit Selmani, som snackade om honom redan 2018 när han skrev på för Trelleborgs FF. I år har han varit utlånad till Landskrona BoIS och hjälpt dom upp i Superettan. Vi trodde väl att han skulle förlänga med tidigare klubbar men när möjligheten uppstod var vi snabba på att agera och signa honom för två år. Han är en hårt arbetande spelare som hela tiden vill utvecklas och kommer utmana August (Strömberg) om förstaspaden. Philip är precis den typen av värvningar som BoIS vill stå för – erfarenhet från lägre nivå, driver sig själv och kommer brinna för möjligheten att att få lira boll med BoIS, säger Persson till Varbergs hemsida.

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.