Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Andreas Larsen lämnar Trelleborgs FF


Inför säsongen 2019 värvade Trelleborgs FF den danske målvakten Andreas Larsen, då skrev han på ett tvåårskontrakt. Efter 40 tävlingsmatcher och två säsonger i klubben står det klart att Larsen väljer att lämna.

– Jag vill säga ett stort tack till Andreas som under hela sin tid i föreningen visat upp en stor professionalism, både under sitt första år i klubben men framförallt under sin andra säsong där det inte blev så mycket speltid som han kanske hoppades själv på, säger Salif Camara Jönsson, sportchef i Trelleborgs FF i ett pressmeddelande och fortsätter.

– Att inte vara nöjd med sin speltid men ändå komma till varje träning och visa upp en bra attityd mot lagkamrater, tränare och övriga i föreningen är stort. Även om den här säsongen inte blev som Andreas hoppades på gällande speltid kom han ändå upp bra i de matcher han vaktade målet och han spelade en stor roll i kvalvinsten som avslutade året, avslutar Salif Camara Jönsson.

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.