Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Holländska anfallaren Marcley Manuela klar för Lunds BK


Lunds BK har gjort klart med en ny anfallare inför den kommande säsongen. Man värvar Marcley Manuela från Prespa Birlik som under den gångna säsongen gjort elva mål på tio matcher.

– Marcley trivdes mycket bra i Sverige och Prespa Birlik, vilket jag fick upplysning om, därför erbjöd jag honom att komma till Lunds BK. Jag gör bedömningen att,  en spelare som Marcley kan utvecklas ytterligare. Han har en härlig personlighet, säregen styrka, speed och teknik, han är ytterst farlig i boxen,  Marcley kommer att vara ett bra tillskott i vårt spel och trupp, säger Lunds BKs klubbchef Stefan Jansson till klubbens hemsida.

 

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.