Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Fernanda da Silva klar för Vittsjö GIK


Vittsjö GIK har gjort klart med den offensiva mittfältaren Fernanda da Silva inför den kommande säsongen. Da Silva kommer närmast från Piteå IF där hon under föregående säsong stod för sex mål under säsongen.

– Jag söker alltid efter nya utmaningar och det är därför jag bestämde mig för att spela i Vittsjö. Jag vet att det är ett väldigt bra lag med väldigt bra spelare och jag är spänd på att se vart detta leder. Jag tror att denna säsongen kommer att vara väldigt bra för oss och jag kan inte vänta på att få spela och att få träffa alla, säger da Silva till Vittsjö GIKs hemsida.

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.