Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Foto: FC Rosengård


FC Rosengård har gjort sitt första nyförvärv inför den kommande säsongen. Man hämtar in den offensiva mittfältaren Olivia Welin från Kristianstad DFF. Man har skrivit ett tvåårskontrakt. Oliva har bland annat meriter från Elitettan, Damallsvenskan och ungdomslandslag.

– Jag har gått igenom en del motgångar de senaste åren och det har verkligen varit riktigt tufft i perioder. Jag tror dock att min motivation och kärlek till fotbollen inte varit lika stark som den är idag utan dessa hinder på vägen, säger Olivia Welin till fcrosengard.se.

Sportchefen Therese Sjögran säger följande om nyförvärvet.

– Det är väldigt roligt att Olivia skrivit på för oss och det ska bli spännande att se vad hon kan åstadkomma. Hon är en fantastisk spelare men har haft en del otur med skador. Får Olivia vara hel och frisk 2021 kommer hon tillföra väldigt mycket till oss i Rosengård, säger Sjögran till fcrosengard.se.

 

 

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.