Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Tränarduo presenterad för Torns IF: ” Det känns inspirerande och skitkul”


Lagom till att Torn IFs herrtrupp drar igång träningarna i mitten av nästa vecka är det nu klart vilka som kommer att leda Torns IF i Ettan under den kommande säsongen. Det blir en tränarduo bestående av Tommy Berg och Robin Lindroos.
Robin Lindroos har varit i tränarstaben de senaste tre säsongerna och fortsätter nu med delat huvudtränaransvar i en ny konstellation.

– Skönt att det landar i att fortsätta i Torn. Det skall bli roligt att jobba med Tommy. Jag ser fram emot onsdag för att träffa spelarna och kunna börja bygga inför försäsongen, säger Robin Lindroos i ett pressmeddelande.

Torn välkomnar Tommy Berg, som de senaste säsongerna varit huvudtränare för IFK Berga. till föreningen.

– Det känns inspirerande och skitkul. Man har hört om mycket om Torn, verkar vara en trevlig klubb som man hört om mer än andra klubbar eftersom de är roliga på sociala medier. Har mötts av många engagerande personer och ser mycket fram emot uppdraget, säger Tommy Berg i ett pressmeddelande.

Därmed är ledarstaben för herrlaget komplett inför kommande säsong då vi med stor glädje också kan meddela att Thomas Svensson (målvaktstränare), Anders Arnslätt (massör), Zoltan Gremsperger (fystränare) och Mats Holgersson (lagledare) fortsätter, samt att Magnus Sandberg (lagledare) ansluter.

Text och bild: Torns IF Pressmeddelande

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

1 thought on “Tränarduo presenterad för Torns IF: ” Det känns inspirerande och skitkul”

Comments are closed.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.