Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Isak Petersson lämnar Eskilsminne IF – återvänder till Halmia


Isak Petersson kom till Eskilsminne IF inför säsongen 2019 då han lämnade IS Halmia. Under 2018 stod Petersson för hela 22 mål i Halmia. Men någon målskörd blev det aldrig i Eskilsminne. Efter två säsonger står det klart att Petersson väljer att lämna och återvänder till IS Halmia.

– Jag har trivts bra under mina två år i Eskilsminne, det är en välorganiserad och bra förening. Ser framemot att komma igång med Halmia, jag tror på deras satsning och hoppas kunna bidra med egenskaper som gör att Halmia snabbt är tillbaka betydligt högre upp i seriesystemen. Det är där Halmia hör hemma, säger Isak till halmia.se.

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.