Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Omar Dampha återvänder till Kristianstad FC

Foto: Kristianstad FC


Omar Dampha valde för tre år sedan att lämna Kristianstad FC för spel i Mjällby AIF. Väl där blev det inte många spelade minuter och året efter var Dampha tillbaka i Kristianstad FC igen. Under 2020 har Dampha spelat med Ifö Bromölla IF där det har blivit 863 spelade minuter och tre mål. Nu väljer Dampha att återvända till Kristianstad FC igen för en nystart på karriären.

– Det känns riktigt kul att vara tillbaka. Det är ett ungt och härligt gäng i samma ålder som jag. Jag bor i Kristianstad och är fostrad i KFC så det känns helt rätt, säger Omar Dampha till klubbens hemsida och fortsätter.

– Det är klart att jag utvecklats, även om jag hade ett ganska tungt år i Bromölla. Jag ser det här som en nystart på min karriär. Jag har mycket mer att ge.

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.