Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Foto: Ariana FC


Ariana FC fortsätter att stärka laget inför den kommande säsongen i Div 3 Södra Götaland. Nu står det klart att man har värvat den 18-årige mittfältaren Genti Bulliqi från Rosengård FF.

Redan som 15-åring värvade Helsingborgs IF honom då han lämnade ungdomsfotbollen i Kulladals FF. Efter Helsingborgs IF blev det FBK Balkan och sedan Rosengård FF under 2020 där det blev fem matcher i Rosengård.

– Jag valde Ariana eftersom jag ser stora utvecklingsmöjligheter för min egen del med tuffare motstånd och hårdare träningar. Även tränarvalet har spelat stor roll. Nu vill jag bara bidra med så mycket spel som möjligt och en massa poäng, säger Genti Bulliqi till arianafc.com.

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.