Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Oscar Johansson lämnar Trelleborgs FF


Efter tre säsonger står det klart att Oscar Johansson väljer att lämna Trelleborgs FF. Totalt har det blivit 65 matcher, där 13 matcher har varit i Allsvenskan och 52 matcher i Superettan. Totalt har det blivit tre mål under säsongerna.

– Oscar har varit en viktig del av TFF under de år han varit i klubben och visat upp en stor lojalitet. Han har fått axla en roll som inneburit att han flyttats runt bland positioner både innan och under matcher men har alltid ställt upp på det. Jag önskar honom lycka till i sin fortsatta karriär, säger Salif Camara Jönsson, sportchef i Trelleborgs FF i ett pressmeddelande.

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.