Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Erik Pärsson återvänder till Landskrona BoIS

Foto: Landskrona BoIS


Erik Pärsson gjorde succé i Landskrona BoIS under 2016 då han stod för 17 mål i Div 1 Södra. Nu väljer Persson att återvända till Landskrona BoIS och spel i Superettan under 2021.

– Det är med glädje som jag återvänder till denna fina förening. Jag har varit väldigt pirrig senaste dagarna och har bara velat göra det klart. Det känns skönt att kontraktet äntligen är påskrivet, säger Erik Pärsson till landskronabois.se.

Efter Landskrona BoIS blev det spel i Falkenbergs FF och därefter en tripp till Grekland och spel med OFI Crete FC. En sejour som blev kortvarig då han redan till sommaren återvände till Sverige och spel med Mjällby AIF. Väl i Mjällby har det totalt blivit 738 spelade minuter.

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.