Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Foto: Kvarnby IK


Kvarnby IK fortsätter att stärka sitt lag inför den kommande säsongen. Nu står det klart att man har värvat 26-årige anfallaren Oliwer Oltner från Furulunds IK. Under säsongen har det blivit 900 spelade minuter och sex mål i Furulund. Tidigare har Oltner spelat i Asmundtorps IF.

– Det känns otroligt roligt att vara klar för Kvarnby IK. Jag ser väldigt mycket fram emot att representera en sådan fin klubb som Kvarnby och ett otroligt spännande år, säger Oliwer Oltner till klubbens hemsida och fortsätter.

– Jag kände direkt efter ett bra samtal att allting klickade och det lockade mig att komma till Kvarnby IK. Klubben presenterade en bild, målsättning och vision för både föreningen i stort och herrarnas A-lag som verkligen kändes spännande. Allting kändes klockrent direkt.

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.