Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Foto: Lunds BK


Lunds BK fortsätter att värva och stärka truppen inför den kommande säsongen. Nu presenterar man två nya spelare som har skrivit på för laget.

Man väljer att stärka målvaktsfronten och har värvat Emir Plakalo från FC Linköping City. Plakalo har tidigare spelat i klubbar som FC Rosengård, Eskilsminne IF, Åtvidabergs FF och även varit en sväng nere i Grekland.

– Emir är en modern spelande målvakt som är otroligt modig, reflexsnabb och dominant på planen. Jag är mycket glad över att Emir kommer till LBK, säger klubbchefen Stefan Jansson till klubben hemsida.

Eddie Tran Foto: Lunds BK

Man har även värvat Eddie Tran som under föregående säsong har spelat i Torns IF. Tran har under säsongen spelat 2238 minuter i Torns IF och gjort tre mål. Tran som har Kulladals FF som moderklubb har tidigare spelat i klubbar som bland annat Kristianstad FC, Varbergs BoIS, Kvarnby, FC Rosengård, Helsingborgs IF och BK Olympic.

– Eddie är en mycket bollsäker oerhört snabb mittfältare som kommer att tillföra laget både speed och stabilitet, jag är glad över att Eddie valt att komma till oss, säger Stefan Jansson till klubbens Facebook-sida.
--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.