Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Ted till vänster och Felix till höger. Foto: Torns IF


För en vecka sedan stod det klart att Torns IF hade gjort klart med ny tränarduo i laget. Nu presenterar man två nyförvärv till klubben.

Först ut var 25-åriga vänsterbacken Ted Sandberg som ansluter från Eslövs BK där han har varit lagkapten och hjälpt laget upp till division två. Senaste säsongen spelade Sandberg 1055 minuter och stod för två mål.

Andra nyförvärvet som Torns IF presenterade under fredagkvällen var Felix Konstandeliasz som även han spelar på vänsterkanten som mittfältare som ansluter från Lunds BK. Speltiden i Lund blev knapp då han endast spelade 1103 minuter under säsongen. Konstandeliasz har tidigare spelat för bland annat Mjällby, Malmö FF och har även meriter från ungdomslandslag.

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.