Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Lucas Ohlander klar för Eskilsminne IF

Foto: Eskilsminne IF


Eskilsminne IF har presenterat nytt nyförvärv inför den kommande säsongen. Man värvar 27-årige Lucas Ohlander som ansluter från Ängelholms FF.

– Jag har under flera år haft kontakt med Kalle Olsson – klubbchef i Eskils – men det har liksom aldrig varit läge att komma till Eskils. Men när nu möjligheten dök upp känns det som det passar mig perfekt, så jag tvekade inte, säger Lucas till klubbens hemsida och fortsätter.

– Mina samtal med Kalle och med nye tränaren Patrik Ingelsten har övertygat mig om att jag hamnat rätt. Deras plan för mig och min roll i laget känns helt rätt. När Patrik Ingelsten förklarade sin spelidé och syn på den fotboll vi ska spela så var det inte svårt att bestämma sig, berömmer Lucas.

Lucas har tidigare spelat i klubbar som Helsingborgs IF, Östers IF, danska Brönshöj, Valur FC på Island, Motala AIF, HIF Akademi, Västerås SK, Helsingör, Fremad Amager, Naestved och senast Ängelholms FF.

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.