Fotbollshörnan

Fokus på den lokala fotbollen

Silly

Foto: Lunds BK


Rebin Asaad kom till Torns IF inför säsongen 2020 då han lämnade Varbergs BoIS. Efter en säsong står det klart att Asaad väljer att lämna klubben och har skrivit på för seriekollegan Lunds BK.

– I Rebin får vi en mycket väl utbildad fotbollsspelare, som bland annat spelat på hög nivå i Halmstad BK, Hammarby IF och Varbergs Bois. Jag är mycket glad över att Rebin valt Lunds BK” säger klubbchefen Stefan Jansson till klubbens hemsida.

Asaad har under 2020 spelat 2560 minuter för Torns IF och bidragit med fyra mål. Asaad har tidigare spelat i klubbar som BK Olympic, Ängelholms FF, Halmstad BK, Hammarby IF, IK Frej, Varbergs BoIS och Torns IF.

--------------------------------------------------

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.